ΤΕΜΠΜΕ: άτοκα δάνεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

bg-05

Την ερχόμενη Δευτέρα (15-12-2008) ξεκινά το νέο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ (www.tempme.gr) το οποίο θα προσφέρει πρόσβαση σε άτοκα δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Εκτιμάται ότι 875.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ (Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ πατήστε εδώ.

Για να διαβάσετε τον επίσημο οδηγό του προγράμματος πατήστε εδώ (pdf, 252 KB).

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Plan - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ, Ανάπτυξη ιστοσελίδων
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.