E-mail & SMS Marketing

email-sms-marketing

E-mail Marketing

Είναι η πιο βασική πρακτική του internet marketing που προτιμάται από εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο, από πολύ μικρές επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς μέχρι πανεπιστήμια και φιλανθρωπικά ιδρύματα για την διατήρηση επαφής με τους πελάτες, με την αποστολή μαζικών ενημερωτικών emails και newsletters για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών.

Είναι εξαιρετικά δημοφιλές μέσο για την παρουσίαση προϊόντων, αναγγελία μιας προσφοράς ή εκπτώσεων, το λανσάρισμα νέου προϊόντος κλπ. Έχει άμεση επίδραση στην πώληση προϊόντων ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην αναγνωρισιμότητα και την καθιέρωση του της εταιρικής ταυτότητας. Η μαζική αποστολή email είναι μια γρήγορη, απλή και οικονομική μέθοδος προώθησης και με χρήση των κατάλληλων κριτηρίων στην λίστα αποδεκτών (πχ αποστολή σε συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα) το email σας μπορεί να γίνει περισσότερο προσωποποιημένο και στοχευμένο.

Ενώ άλλες πρακτικές του marketing απαιτούν χρόνο για την οργάνωση και την εκτέλεση τους, ένα email μπορεί να υλοποιηθεί σε ελάχιστο χρόνο και με πολύ χαμηλό κόστος ενώ είναι πολύ αποδοτικό και με άμεσα αποτελέσματα. Με την χρήση κατάλληλων εργαλείων ο διαφημιζόμενος θα είναι σε θέση να γνωρίζει πόσοι παραλήπτες άνοιξαν το email, ποια links και ποια προϊόντα προτιμήθηκαν έναντι των άλλων και πόσοι επέλεξαν να διαγραφούν από την λίστα. Η αξιοποίηση των στατιστικών αποτελεσμάτων βοηθάει στη βελτίωση και ανασχεδιασμό της καμπάνιας.

Η Plan οργανώνει και υλοποιεί ολοκληρωμένες καμπάνιες email marketing για την επιχείρηση σας, συνεχόμενες ή περιοδικές. Σας παρέχουμε επίσης τις απαραίτητες συμβουλευτικές υπηρεσίες για την δημιουργία δομημένων λιστών, την ορθή χρήση των templates και πάντα σε συνάρτηση με την εταιρική σας ταυτότητα, και την μέτρηση και αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της κάθε καμπάνιας.

SMS Marketing

Αξιοποιήστε την πιο άμεση μέθοδο επικοινωνίας και επικοινωνήστε το μήνυμα σας στους υπάρχοντες ή δυνητικούς πελάτες σας αποστέλλοντας μαζικά μηνύματα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο. Με τη δυνατότητα αποστολής παραμετροποιημένων μηνυμάτων μπορείτε να στείλετε προσωποποιημένα μηνύματα (διαφορετικά για κάθε παραλήπτη) και να το εντάξετε στη καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας όπως ενημέρωση πελατών ή υπενθύμιση για ραντεβού κλπ.

Η PLAN σας προσφέρει εγγυημένα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς (από 0,029 €/μήνυμα) χωρίς κρυφές χρεώσεις και παραπλανητικά credits.
Περισσότερες πληροφορίες και παραδείγματα χρήσης μπορείτε να δείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.liveall.eu.

Σκεφθείτε ότι για την ενημέρωση 200 πελατών σας μέσω γραπτού μηνύματος SMS χρειάζεται ελάχιστος κόπος και κόστος μόλις 5,80 ευρώ (+ ΦΠΑ).
Το SMS Marketing μπορεί να αξιοποιηθεί από όλες τις επιχειρήσεις, όπως:

Δικηγορικά γραφεία
Συμβολαιογραφεία
Φροντιστήρια
Σχολεία
Παιδικούς Σταθμούς
Εκθέσεις και Συνεργεία Αυτοκινήτων
ΚΤΕΟ
Ιατρικά και Διαγνωστικά Κέντρα
Ιατρεία
Φυσιοθεραπευτήρια / Λογοθεραπευτήρια Ραδιοφωνικούς σταθμούς
Τηλεοπτικά κανάλια
Εταιρείες επικοινωνίας κ’ Διαφήμισης
Εταιρείες πληροφορικής
Εμπορικά καταστήματα
Συμβουλευτικές επιχειρήσεις
Γραφεία τουρισμού
Τουριστικές επιχειρήσεις
Πολιτικά γραφεία
Λογιστικά γραφεία

Δείτε εδώ δείγματα από τις ιστοσελίδες πελατών μας

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Δείτε τα έργα της Plan Α.Ε

Δείτε τα έργα της Plan Α.Ε

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας