Συμμετοχή της PLAN A.E. στο Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας

bg-05

Συμμετοχή της PLAN A.E. στο Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας MadeInGreece, που θα διοργανωθεί στις 29 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2013 στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η PLAN A.E. θα είναι στο περίπτερο Γ10.

Βασικός στόχος του Συνεδρίου Εξαγωγών είναι η ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων σχετικά με τις τάσεις και τις προοπτικές που αναπτύσσονται για εξαγωγή ελληνικών προϊόντων σε περισσότερες από 14 αγορές του εξωτερικού, και για τις ιδιαιτερότητες αλλά και για διαδικασίες που εφαρμόζονται σε κάθε μία από αυτές για την εισαγωγή προϊόντων.

Σε συνεργασία με τα διμερή επιμελητήρια και όλους τους αρμόδιους εγχώριους φορείς, θα πραγματοποιηθούν ανοικτοί διάλογοι, προκειμένου να δοθεί στους επισκέπτες η δυνατότητα να υποβάλλουν εξειδικευμένα ερωτήματα για τις συγκεκριμένες αγορές και για κάθε είδους προϊόντα και υπηρεσίες.

Συμπληρωματικά, στο Συνέδριο θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι ελληνικών επιχειρήσεων Branding, Marketing, Μεταφοράς, Συσκευασίας, Εκτυπώσεων, Πιστοποιήσεων, Συμβουλευτικών Υπηρεσιών εξαγωγών, επιδοτήσεων και ασφάλισης εξαγωγών, καθώς και των αντίστοιχων Συνδέσμων, προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες του Συνεδρίου σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι στη διάθεση των ελληνικών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων.
Κατεβάστε ηλεκτρονικά την πρόσκληση σας για το MadeInGreece.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο www.madeingreeceexpo.com.

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας