Παράταση για την υλοποίηση των εγκεκριμένων έργων στο πρόγραμμα “Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ”

bg-05

Με σημερινή υπουργική απόφαση δόθηκε παράταση μέχρι 30-12-2015 για τα έργα που έχουν εγκριθεί στα πλαίσια του προγράμματος “Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ”.

Για να διαβάσετε την υπουργική απόφαση πατήστε εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ» υποστηρίζει τη διεθνή ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ΜμΕ. Οι επιχειρήσεις λαμβάνουν επιδοτήσεις και πραγματοποιούν επενδυτικά σχέδια που θα τις καταστήσουν ανταγωνιστικές στο εξωτερικό (εκσυγχρονισμός εξοπλισμού, αλλαγή συσκευασίας, απόκτηση διεθνών πιστοποιήσεων, marketing σε τρίτες χώρες κλπ). Στόχος είναι όσο το δυνατόν περισσότερες ΜμΕ να αναδείξουν το εξωτερικό εμπόριο ως στρατηγική προτεραιότητά τους και το πρόγραμμα τις καθοδηγεί να εκπληρώσουν μερικές ουσιαστικές προϋποθέσεις.

Το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ» παρέχει ενισχύσεις με στόχο το σχεδιασμό, παραγωγή και προώθηση προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού που φθάνουν μέχρι και σε 55 % του κόστους του επενδυτικού σχεδίου.

Η PLAN A.E. είχε υποβάλλει 7 επενδυτικές προτάσεις οι οποίες εγκρίθηκαν όλες (100% επιτυχία – http://www.plan.gr/egriseis-exostrefeia-antagonistikotita-2).

Οι επιχειρήσεις που έχουν εγκεκριμένη πρόταση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέλουν έγκυρο και αξιόπιστο σύμβουλο για να υλοποιήσουν με επιτυχία και ασφάλεια την επένδυσή τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την PLAN A.E. (26510-85030, 26510-93470, info@plan.gr).

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας