Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Μάιος 2014 (Eco-Commerce)

H PLAN ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα ECO-COMMERCE “Υποστήριξη δράσεων πράσινης επιχειρηματικότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τις εμπορικές επιχειρήσεις”.

Το Eco-Commerce αναπτύχθηκε από την ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) και εφαρμόζεται στην επιχείρηση η οποία επιθυμεί να επιδείξει βελτιωμένη περιβαλλοντική και κοινωνική επίδοση.

Με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές Eco-Commerce, καθορίζονται ειδικές απαιτήσεις εφαρμογής προκειμένου η εμπορική επιχείρηση:

  • να υιοθετεί και να διατηρεί Δράσεις Πράσινης Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
  • να δεσμεύεται, μέσω της πολιτικής της, για συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του eco-commerce
  • να ενθαρρύνει την ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών που στοχεύουν στη συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών της επιδόσεων.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικών πόρων.

Νοέμβριος 2012 (Δωρεά 3G Router στο 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron της PLAN (www.plantron.gr) δώρισε ένα 3G/GSM Router Teltonika 104 στο 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας (http://2epal-lamias.fth.sch.gr) για να βοηθήσει τους μαθητές να υλοποιήσουν έργο με τίτλο “Μελέτη και Εφαρμογή Τηλεματικών Υπηρεσιών σε πραγματικές συνθήκες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Internet on the bus)”.

Ιούλιος 2012 (Δωρεά Ενισχυτή GSM στο Χαμόγελο του Παιδιού)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron της PLAN (www.plantron.gr) γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του και δωρίζει στον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» έναν ενισχυτή MR TRI BAND 900/1800/3G αξίας 827€ για την βελτίωση της καθημερινής τους επικοινωνίας.

Ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού κ. Γιαννόπουλος δήλωσε: «Το σπίτι μας στο Μοσχάτο είναι τετραώροφο και διαθέτει υπόγειο. Στο ισόγειο όπου βρίσκεται ο χώρος υποδοχής και το γραφείο του συντονιστή καθώς και στο υπόγειο τα κινητά αλλά και τα φορητά τηλέφωνα τύπου DECT έχουν μηδενικό σήμα.

Σαν αποτέλεσμα ο συντονιστής και οι παιδαγωγοί του σπιτιού αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες στην επικοινωνία, κάτι που δυσχεραίνει την καθημερινότητά τους αλλά παράλληλα δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την εποπτεία των 27 παιδιών μας που μένουν στο σπίτι, από 4 ετών έως και 18 ετών.

Η συσκευή Triband θα συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη, ευκολότερη και πιο εύρυθμη λειτουργία του σπιτιού μας. Σας ευχαριστούμε!»

Ο διευθύνων σύμβουλος του ηλεκτρονικού καταστήματος κ. Στέλιος Γκούσκος είπε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συμβάλουμε και εμείς στις λειτουργίες και στο φιλανθρωπικό έργο του εθελοντικού οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» καλύπτοντας μέρος των αναγκών τους με τις τεχνολογικές λύσεις που διαθέτουμε.

Είναι μεγάλη τιμή για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μόλις στο 2ο χρόνο λειτουργίας του να κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός οργανισμού τέτοιου βεληνεκούς.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη δωρεά σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό που την έχει ανάγκη από το «Χαμόγελο του παιδιού» .

Όλη η ομάδα του Plantron ευχόμαστε να το χαρούν με υγεία και ευτυχία!»

Σχετικά με το Plantron.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron.gr προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά εξειδικευμένα ηλεκτρονικά προϊόντα και αυτοματισμούς υψηλής τεχνολογίας. Είναι ιδιοκτησία της Plan Α.Ε. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων που ιδρύθηκε το 2005 με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με: Plan Α.Ε Εθνικής Αντίστασης 64, Κατσικάς, Ιωάννινα, Τ.Κ.:455 00 Τηλ.:26510-85030 Fax.:26510-66668 email: info@plan.gr.Το παραπάνω δελτίο τύπου καθώς και άλλες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Plantron, www.plantron.gr

Tα Plan.gr & Plantron.gr είναι πράσινα

Tα site μας (Plan.gr & Plantron.gr) φιλοξενούνται σε ιδιόκτητο, ταχύτατο και ασφαλέστατο server που βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά Data Center με 200Gbps σύνδεση στο Internet! Σας εγγυόμαστε μοναδική εμπειρία με μηδενικές καθυστερήσεις!

Το Data Center που μας φιλοξενεί είναι φιλικό προς το περιβάλλον! Ο server μας καταναλώνει ενέργεια που προέρχεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές μηδενίζοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Δείτε τα έργα της Plan Α.Ε

Δείτε τα έργα της Plan Α.Ε

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας