Αποτελέσματα για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην περιφέρεια της Ηπείρου

bg-05

Αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης τα αποτελέσματα για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην περιφέρεια της Ηπείρου.

Στο πρόγραμμα που είχε προκηρυχθεί υποβλήθηκαν συνολικά 7.972 προτάσεις.

Από τις προτάσεις αυτές εγκρίθηκαν και χρηματοδοτούνται 3.991. Πρόκειται για τις προτάσεις που θα μοιραστούν το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, 456 αιτήσεις απορρίφθηκαν εξ αιτίας της μη υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Άλλες 62 προτάσεις δεν χρηματοδοτούνται λόγω εξάντλησης της πίστωσης και λανθασμένων στοιχείων στο πληροφοριακό σύστημα κρατικών ενισχύσεων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να δώσει μικρή ανάσα στις μικρές επιχειρήσεις της περιοχής και να συμβάλλει στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας που έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα από την πανδημία.

Σύμφωνα δε με όσα ανέφερε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, οι πληρωμές θα ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο.

Δείτε τον πίνακα αποτελεσμάτων στα συνημμένα αρχεία

Σχετικά Αρχεία:

Συνημμένο Μέγεθος

2021.04.08_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.pdf 3.69 MB

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας