Έναρξη συνεργασίας της PLAN A.E. με την GreekExports

bg-05

Η PLAN Α.Ε. (www.plan.gr) ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Greekexports ΕΠΕ, με στόχο τη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις που θέλουν να εξάγουν στη διεθνή αγορά τα προϊόντα και υπηρεσίες τους.

Η Greekexports Ε.Π.Ε. (www.greekexports.org) ιδρύθηκε το 2011 με έδρα την Θέρμη Θεσσαλονίκης από επιχειρηματίες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των εξαγωγών με στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις που θέλουν να εξάγουν τα προϊόντα τους σε χώρες του εξωτερικού. Η ποικιλία των διαφορετικών υπηρεσιών της Greekexports περιλαμβάνει την θερμοκοιτίδα εξαγωγών, την διαχείριση εξαγωγών (export management), την καθοδήγηση εξαγωγών (export coaching), την διενέργεια πρωτογενών ερευνών αγοράς με την μορφή των market campaigns και την καινοτομική ηλεκτρονική πλατφόρμα διείσδυσης των εκλεκτών ελληνικών τροφίμων GreeceFineFoods (www.greecefinefoods.gr) που λειτουργεί ως ολοκληρωμένο σύστημα προώθησης τροφίμων, διαχείρισης παραγγελιών και logistics.

Με την συνεργασία αυτή, η PLAN Α.Ε. διευρύνει την γκάμα των εξειδικευμένων υπηρεσιών της, καθιστώντας την εταιρεία ως μοναδικό προορισμό συμβουλευτικής υποστήριξης για επιχειρήσεις αφού μεταξύ άλλων καλύπτει τομείς όπως επιχειρηματικός σχεδιασμός, προγράμματα επιχορηγήσεων, συστήματα ποιότητας, marketing και διαφήμιση, σύμβουλοι τεχνολογίας και ανάπτυξης μέσω του διαδικτύου.

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας