Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδων 

Η Plan A.E παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής και στο διαδίκτυο. Αξιοποιούμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνολογίες για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη δυναμικών ιστοσελίδων με δυνατότητα διαχείρισης από τον ίδιο τον πελάτη. 

Οι ιστοσελίδες που αναπτύσσονται με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) είναι η πλέον διαδεδομένη επιλογή για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις γιατί επιτρέπει την γρήγορη και απλή επεξεργασία του περιεχομένου της ιστοσελίδας όπως επεξεργασία κατηγοριών και κειμένων, προσθαφαίρεση φωτογραφιών, διαχείριση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο κ.α.
Ένα σύστημα CMS είναι επίσης εξαιρετικά γρήγορο σε εμφάνιση και απόδοση και μπορεί να παραμετροποιηθεί και να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησης. 

Για την υλοποίηση της εταιρική σας ιστοσελίδας, η Plan Α.Ε θα αναλάβει την:

  • Ανάλυση των αναγκών και των απαιτήσεων σας.

  • Ανάλυση και συλλογή του περιεχομένου προς παρουσίαση και προβολή.

  • Επιλογή σχεδιαστικού περιγράμματος (template).

  • Φιλοξενία της ιστοσελίδας σε server (Web hosting).

  • Συντήρηση – ενημέρωση του δικτυακού σας τόπου.

 

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop)

Η δυναμική του Internet επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες την προώθηση των προϊόντων & υπηρεσιών τους σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό 365 ημέρες τον χρόνο, καθιστώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα ένα πολύ δυνατό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων. 

Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε ένα λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον και κάνετε μόνοι σας τις απαραίτητες αλλαγές ή τροποποιήσεις όποτε εσείς το επιθυμείτε με τα σύγχρονα εργαλεία που προσφέρουν τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). 

 

* Για επιπρόσθετες υπηρεσίες επικοινωνήστε μαζί μας!

 

 

Παραδείγματα εργασιών μας:

 

Δείτε όλες μας τις ιστοσελίδες και e-shops

 

Επιστροφή στις Υπηρεσίες της PLAN A.E.