Ιστοσελίδες

 

Για την κατασκευή - ανάπτυξη των ιστοσελίδων και των e-shop, χρησιμοποιούμε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System, CMS) ανοιχτού/ελεύθερου λογισμικού, Drupal (έκδοση 7). Η πλατφόρμα Drupal, επιτρέπει την απλουστευμένη διαχείριση του ιστοτόπου, από τον ίδιο τον πελάτη, όπου μπορεί εύκολα να προσθέσει υλικό (κείμενα, φωτογραφίες) καθώς και να διαχειρίζεται το ήδη υπάρχον υλικό.

Οι ιστοσελίδες μας αναπτύσσονται πάνω σε σύγχρονες τεχνολογίες, εφαρμοσμένες πάνω σε responsive frameworks. Ανεξάρτητα της συσκευής που χρησιμοποιείτε  για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (desktop, laptop, tablet, smartphone), η μορφή της θα προσαρμόζεται κατάλληλα για την συσκευή σας.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό των ιστοσελίδων μας, είναι το ότι πληρούν τις προδιαγραφές του προτύπου WCAG(2.0) για έυκολη πρόσβαση από άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ), σύμφωνα με τις "Οδηγίες για την Προσβασιμότητα του Περιεχομένου του Ιστού (2.0)", όπως αναφέρονται στην σελίδα W3C. Ως αποτέλεσμα, θα βρείτε λειτουργίες μεγένθυσης - σμίκρυνσης της γραμματοσειράς, αλλαγή της θεματικής παραλλαγής μέσω CSS (Cascading Style Sheets), απλουστευμένη πρόσβαση στις σελίδες μέσω του πληκτρολογίου (keyboard shortcuts) καθώς και ανάγνωση του περιεχομένου της σελίδας από τον υπολογιστή.

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τις ιστοσελίδες τις οποίες έχουμε δημιουργήσει.
Κατασκευή ιστοσελίδας από την Plan Α.Ε. για το θέατρο "ACTINA"
Κατασκευή ιστοσελίδας από την Plan Α.Ε. για το θέατρο "ACTINA", με έδρα τα Ιωάννινα.
Κατασκευή ιστοσελίδας από την Plan Α.Ε. για το Οδοντιατρείο “Μαρκουλή Δήμητρα”
Κατασκευή ιστοσελίδας από την Plan Α.Ε. για το Οδοντιατρείο “Μαρκουλή Δήμητρα” που δραστηριοποιείται στην Φιλιππιάδα.
Κατασκευή ιστοσελίδας και B2B ηλεκτρονικού καταστήματος από την Plan Α.Ε. για την «Μελιγγιώτης» Φουρνογλυκίσματα και Κουλουροποιία
Κατασκευή ιστοσελίδας και B2B ηλεκτρονικού καταστήματος από την Plan Α.Ε. για την «Μελιγγιώτης» Φουρνογλυκίσματα και Κουλουροποιία, με έδρα τα Ιωάννινα που ειδικεύεται στην παραγωγή χειροποίητων προϊόντων.
Κατασκευή ιστοσελίδας από την Plan Α.Ε. για την Κατασκευαστική Εταιρία ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε.
Κατασκευή ιστοσελίδας από την Plan Α.Ε. για την Κατασκευαστική Εταιρία ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή πάσης φύσεως έργων του Δημοσίου, Νομικών Προσώπων Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου καθώς και ιδιωτικών έργων.
Κατασκευή ιστοσελίδας για το Λογιστικό Γραφείο «ΡΟΚΟΠΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ»
Κατασκευή ιστοσελίδας από την Plan Α.Ε. για το Λογιστικό Γραφείο «ΡΟΚΟΠΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ» το οποίο δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων λογιστικών υπηρεσιών!

Σελίδες