Χρηματοδοτήστε την ιδέα σας μέσα από πλατφόρμες μικρο-χρηματοδότησης

bg-05

Crowdfunding – Χρηματοδότηση από το πλήθος

Το crowdfunding είναι μια νέα μέθοδος για την χρηματοδότηση κάποιου έργου/προϊόντος/υπηρεσίας η οποία στηρίζεται στη συλλογή μικρών ή μεγαλύτερων ποσών από πολλούς ανθρώπους ώστε να καλυφθεί ο ζητούμενος προϋπολογισμός.

Εάν έχετε κάποια καινοτόμα ιδέα μπορείτε να υποβάλλετε μια καμπάνια μικρο-χρηματοδότησης σε μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες crowdfunding και να ζητήσετε χρήματα από το κοινό προκειμένου να την υλοποιήσετε. Η καμπάνια σας μπορεί να είτε να ζητάει χρήματα χωρίς κάποιο αντάλλαγμα (δηλ. με τη μορφή δωρεάς) ή εναλλακτικά μπορείτε να προπωλήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας (συνήθως προσφέροντας κάποια σημαντική έκπτωση).

Το crowdfunding εκτιμάται ότι θα αποτελέσει την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μορφή χρηματοδότησης την προσεχή εικοσαετία. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 450 πλατφόρμες crowdfunding διεθνώς, με το Indiegogo και το Kickstarter να είναι οι πιο γνωστές. Χιλιάδες καμπάνιες συγκεντρώνουν χρήματα μέσω του crowdfunding μεταξύ αυτών και πολλές ελληνικές.

Εκτός από ένα νέο εργαλείο χρηματοδότησης, το crowdfunding είναι ένα άμεσο εργαλείο marketing καθώς επιτρέπει να δοκιμάσουμε μια ιδέα και να δούμε την ανταπόκριση της αγοράς.

FineDit – Ανοικτό σύστημα εντοπισμού αντικειμένων και ζώων.

Η PLAN Α.Ε. συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει την καμπάνια FineDit στο Indiegogo (https://www.indiegogo.com/projects/finedit-the-open-tracking-system). Το FineDit είναι ένα καινοτόμο και ανοικτό σύστημα για την ανεύρεσης χαμένων αντικειμένων και ζώων, το οποίο χρησιμοποιεί bluetooth αισθητήρες (BLE beacons) και εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (Android, iOS, Blackberry).

Δείτε το επεξηγηματικό video (https://www.youtube.com/watch?v=IKt865zLtl0).

Τόσο η καμπάνια όσο και το video είναι στα αγγλικά καθώς η καμπάνια απευθύνεται στη διεθνή αγορά.

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας