Σύμφωνα με την εφημερίδα Express και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η επίσημη προκήρυξη του προγράμματος για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα γίνει άμεσα

bg-05

“Ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει ότι το υπουργείο έχει προχωρήσει στην προδημοσίευση μιας νέας δράσης για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Παροχής Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007- 2013. Με το πρόγραμμα αυτό θα ενισχύονται υφιστάμενες, νέες, αλλά και υπό σύσταση, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλη την επικράτεια και προτίθενται να υλοποιήσουν επενδυτικά σχέδια στους παραπάνω τομείς, προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής, καθώς και την απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης.

Επιπλέον, όπως τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης, με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση διασφαλίζεται η διατήρηση, αλλά και η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση κατευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις. Η προκήρυξη της εν λόγω δράσης, στην οποία θα αναφέρονται αναλυτικά οι προς ενίσχυση κλάδοι, αναμένεται να γίνει άμεσα, μόλις οριστικοποιηθούν τα σχετικά θεσμικά κείμενα (ΚΥΑ, προκήρυξη κ.ά.) και ενσωματωθούν σε αυτά τυχόν αναγκαίες τροποποιήσεις και βελτιώσεις, όπως αυτές θα προκύψουν μετά την προδημοσίευσή της. Πηγή: Express (http://www.express.gr/news/finance/646134oz_20121003646134.php3)

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δείτε ΠΕΠ 2012

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας