Συμμετοχή της Terracom στην διεθνή έκθεση IFSEC με την υποστήριξη της PLAN A.E.

bg-05

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Terracom Πληροφορική ΕΠΕ στη έκθεση IFSEC 2015, τη μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων ασφαλείας που διοργανώνεται στην Ευρώπη και μία εκ των μεγαλυτέρων διεθνώς.

Η Terracom συμμετείχε στη έκθεση με στόχο την προώθηση του συστήματος QR-Patrol (www.qrpatrol.com), ενός καινοτόμου συστήματος για την διαχείριση των φυλάκων που εργάζονται σε εταιρίες security αλλά και γενικότερα των μοναχικών εργαζόμενων (Lone Workers). Η Terracom ήταν η μοναδική ελληνική εταιρία που συμμετείχε στην έκθεση IFSEC 2015, όπως και στην έκθεση Security ESSEN 2014 της Γερμανίας.

Η PLAN A.E. δρα ως στρατηγικός σύμβουλος marketing και εξαγωγών για την Terracom και έχει εκπονήσει αναλυτικό Business Plan, Marketing Plan και Έρευνα Αγοράς με στόχο την προώθηση του QR-Patrol και την αναζήτηση συνεργατών στη παγκόσμια αγορά. Μέρος των ενεργειών προβολής και προώθησης του προϊόντος QR Patrol ήταν η συμμετοχή στην διεθνής έκθεση IFSEC 2015 όπου δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου συστημάτων ασφαλείας από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται.

H PLAN διοργάνωσε την συμμετοχή της Terracom στην έκθεση IFSEC 2015, αλλά συμμετείχε και η ίδια, συνοδεύοντας την επιχειρηματική αποστολή της Terracom και συμβάλλοντας σημαντικά στο κλείσιμο συμφωνιών με μεταπωλητές σε πολλές χώρες.

Tο σύστημα QR-Patrol χρησιμοποιείται ήδη σε περισσότερες από 30 χώρες (ΗΠΑ, Καναδάς, Μεγ. Βρετανία, Αυστραλία, Μεξικό, Νότια Αφρική, Δανία κλπ) ενώ μέσα από την συμμετοχή της στην έκθεση ο αριθμός των χωρών που χρησιμοποιείται και αντιπροσωπεύεται το QR-Patrol αυξήθηκε συνολικά κατά 30% περίπου ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την τοποθέτηση του συστήματος στην παγκόσμια αγορά.

Η Plan Ανώνυμος Εταιρεία Συμβούλων, Τεχνολογίας και Εξαγωγών αναπτύσσει και ενισχύει επιχειρήσεις παντός τύπου και κλάδου από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Έχει διαμορφώσει μια εργαλειοθήκη ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις που περιλαμβάνει την συμμετοχή σε επενδυτικά προγράμματα και επιχορηγήσεις περιφερειακών, εθνικών, ερευνητικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, την προβολή και προώθηση μέσω των πλέον σύγχρονων μεθόδων και τάσεων στο online και offline marketing, την ανάπτυξη μέσω διαδικτύου στην εγχώρια και διεθνή αγορά με δημιουργία ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και καταστημάτων στις διαδικτυακές αγορές ebay, amazon, aliexpress κλπ., συστήματα διαχείρισης ποιότητας και διαχείριση εξαγωγών προϊόντων και υπηρεσιών στις διεθνείς αγορές που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες της εύρεσης πελατών διεθνώς, export management, export coaching, business plan, marketing plan, έρευνες αγοράς κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την PLAN A.E. (26510-85030, 26510-93470, info@plan.gr).

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας