Οδηγός «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα» του ΕΟΜΜΕΧ

bg-05

Έναν πολύ χρήσιμο οδηγό με τίτλο «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα» εξέδωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Μικρών Μεσαίων Επιχειρήσεων & Χειροτεχνίας (ΕΟΜΜΕΧ), με σκοπό να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κατανοήσουν τις διαδικασίες που μπορούν να τις οδηγήσουν στην καινοτομία.

Η έκδοση του οδηγού «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα» εντάσσεται στο πλαίσιο του Φόρουμ Επιχειρηματικότητας που αποτελεί πρωτοβουλία του Εθνικού Παρατηρητηρίου του ΕΟΜΜΕΧ για τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις.

Σκοπός του Φόρουμ Επιχειρηματικότητας είναι η προώθηση της ενεργού συνεργασίας και ανάπτυξης διαλόγου σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας μεταξύ των φορέων διαμόρφωσης πολιτικής, των ερευνητών και πρωτίστως των ίδιων των επιχειρήσεων.

Μέσω του οδηγού «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα» οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις μορφές της καινοτομίας, τα οφέλη που προκύπτουν από την υιοθέτηση και την ανάπτυξή της, τα βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν για να μεθοδεύσουν ένα καινοτόμο εγχείρημα καθώς και τις πηγές χρηματοδότησής τους.

Για να διαβάσετε τον Οδηγό «Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα» πατήστε εδώ (pdf, 1.137 KB).

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας