Νέα παράταση μέχρι 12/1/2011 για το πρόγραμμα “Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες”

bg-05

Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 12-1-2011 ώρα 14:00

Το πρόγραμμα “Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες” πρόγραμμα χρηματοδοτείται με το συνολικό ποσό των 200.000.000 € (Δημόσια Δαπάνη), το οποίο κατανέμεται κατά 70% (140 εκ. €) για τις υφισταμένες πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, κατά 20% (40 εκ. €)για τις υφιστάμενες μεσαίες επιχειρήσεις και κατά 10% (20 εκ. €) για τις νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους.

Στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν από μια πρόταση:

• Υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές, όπως αυτοί αναφέρονται αναλυτικά στον Οδηγό του προγράμματος.

• Νέες και υπό σύσταση (start –up) πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές, όπως αυτοί αναφέρονται αναλυτικά στον Οδηγό του προγράμματος του τομέα της μεταποίησης ή άλλων τομέων που επιθυμούν να επεκταθούν σε μεταποιητικές δραστηριότητες σε έναν τουλάχιστον από τους επιλέξιμους τομείς της μεταποίησης όπως αυτοί αναφέρονται αναλυτικά στον Οδηγό του προγράμματος και αποκλειστικά υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται αναλυτικά στον οδηγό του προγράμματος.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μεταποίηση Σε Νέες Συνθήκες» ενισχύονται έργα προϋπολογισμού ύψους επένδυσης από 30.000 ευρώ έως 400.000 ευρώ (μη περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις και από 100.000 € έως 800.000 € (μη περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), για τις μεσαίες επιχειρήσεις.

Το συνολικό ποσοστό ισοδύναμης Δημόσιας Χρηματοδότησης αυξάνεται στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας τουλάχιστον κατά 5% και μέχρι του ορίου του 50% για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 29-07-2010 μέχρι τις 20-12-2010 ώρα 14:00

Όσοι επενδυτές ενδιαφέρονται παρακαλούνται να έρθουν ΑΜΕΣΑ σε επαφή με την PLAN A.E.

Για να διαβάσετε τον νέο οδηγό του προγράμματος “Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες” πατήστε εδώ (pdf, 186σελίδες, 1.43 MB).

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας