Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα στο eBay και πουλήστε σε ολόκληρο τον κόσμο.

bg-03

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα
στο eBay και πουλήστε σε ολόκληρο τον κόσμο

Το eBay (www.ebay.com)  είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στον κόσμο. Περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα προϊόντων από όλον τον κόσμο και είναι διαθέσιμο και σε πολλές γλώσσες.  Ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα πραγματοποιούνται μέσω αυτού πωλήσεις σε 190 χώρες. Μόνο για το 2ο τρίμηνο του 2013 οι πωλήσεις μέσω eBay ξεπέρασαν τα 51 δισεκατομμύρια δολάρια!

Το eBay είναι ο ιδανικός τρόπος για να προωθήσετε τα προϊόντα σας στο εξωτερικό. Μπορείτε και εσείς να γίνετε μέλος της αξιόπιστης και πετυχημένης πλατφόρμας του eBay δημιουργώντας το δικό σας eBay Store και πουλώντας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Plan Α.Ε μέσα από την πολυετή εμπειρία online πωλήσεων και των eBay καταστημάτων που διατηρεί και διαχειρίζεται για λογαριασμό πελατών της ή για ιδία χρήση (όπως τα Plantron.gr και http://stores.ebay.co.uk/plantronGR), γνωρίζει ενδελεχώς τους τρόπους ανάπτυξης και πώλησης των προϊόντων σας στην παγκόσμια ηλεκτρονική αγορά. Συνεπώς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι όλα τα μυστικά και τις δυσκολίες που έχει η ανάπτυξη ενός πετυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με την τοπική και εγχώρια αγορά ολοένα να συρρικνώνεται, γίνεται επιτακτική η ανάγκη για τις επιχειρήσεις να εξάγουν και να αναζητήσουν νέα κανάλια πωλήσεων. Αξιοποιήστε τη δύναμη του Internet και αυξήστε τις πωλήσεις σας.

Πουλήστε σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο, εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά!

Εάν θέλετε να αναπτύξετε τις εξαγωγές σας μέσω του Internet επικοινωνήστε με την PLAN A.E. (26510-85030, info@plan.gr).

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας