Ανακοίνωση σχετικά με τον Ε’ Κύκλο της Δράσης “e-GAS – “Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων”

bg-05

H Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοινώνει ότι στον Ε’ Κύκλο θα γίνονται δεκτές:

α) οι αιτήσεις πρατηριούχων που δεν έχουν ενταχθεί σε προηγούμενους κύκλους και

β) οι αιτήσεις πρατηριούχων που είχαν ενταχθεί σε προηγούμενο κύκλο και δεν υλοποίησαν.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι που εμπίπτουν στην περίπτωση (β),  όπως αποστείλουν στην ΚΤΠ ΑΕ επιστολή παραίτησης, υπογεγραμμένη σφραγισμένη και με το γνήσιο της υπογραφής του δικαιούχου,  προκειμένου να προχωρήσουν από την ΚΤΠ ΑΕ οι διαδικασίες απένταξής τους από τον προηγούμενο κύκλο, ώστε να έχουν τη δυνατότητα στη συνέχεια να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στον Ε΄κύκλο.

Το πρόγραμμα “Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – e-gas” έχει στόχο την ενίσχυση των πρατηρίων υγρών καυσίμων της χώρας για την εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Συστήματος Εισροών-Εκροών.

Αντικείμενο της δράσης είναι η ενίσχυση των πρατηρίων υγρών καυσίμων της χώρας για την εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Συστήματος Εισροών-Εκροών, προκειμένου να διασφαλίζεται η ορθή μέτρηση του εισερχομένου και εξερχομένου καυσίμου. Τα εν λόγω συστήματα θα είναι συνδεδεμένα με πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών για την καταγραφή των πραγματικών ποσοτήτων και τιμών πώλησης.

Αυτή τη περίοδο είναι ανοιχτός ο Ε’ κύκλος του προγράμματος και σύντομα αναμένεται να ανοίξει ο Δ’ (που θα περιλαμβάνει και τους πωλητές πετρελαίου θέρμανσης).

Στο Β’ κύκλο του προγράμματος η PLAN A.E. είχε υποβάλλει 37 επενδυτικές προτάσεις οι οποίες εγκρίθηκαν όλες (100% επιτυχία – δείτε εδώ).

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν επενδυτική πρόταση στο πρόγραμμα e-gas παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την PLAN A.E. (26510-85030, 26510-93470, info@plan.gr).

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας