Άλλες τέσσερις (4) εγκρίσεις της PLAN A.E. στο Β’ κύκλο του προγράμματος e-gas (σύνολο 37 εγκρίσεις – 100% επιτυχία)

plan-bg-01

Πληροφορίες
Προγράμματος

H Κοiνωνία της Πληροφορίας Α.Ε. (www.ktpae.gr) ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των επενδυτικών προτάσεων που είχαν υποβληθεί στο Β’ κύκλο του προγράμματος  “e-GAS – “Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων”. Η PLAN A.E. είχε άλλες τέσσερις (4) εγκρίσεις οι οποίες προστίθονται στις 33 αρχικές εγκρίσεις. Στο Β’ κύκλο του προγράμματος η PLAN A.E. είχε υποβάλλει 37 επενδυτικές προτάσεις οι οποίες εγκρίθηκαν όλες (100% επιτυχία).

Οι 4 νέες εγκρίσεις αφορούν τις επιχειρήσεις:
• Ποτίκογλου Κωνσταντίνος
• Γκούνης Νικόλαος
• Στάθης Κωνσταντίνος
• Βαγενάς Σωτήριος

Οι 33 αρχικές εγκρίσεις αφορούσαν τις επιχειρήσεις:

• Ντούρος Στέφανος Γεώργιος
• Σ. Γιώτης και Σία Ο.Ε.
• Τσουτσοπλίδη Σταματία Ιωάννης
• Γκρουϊδη Χαρίκλεια Δημήτριος
• Γραβάνη Μιράντα Γεώργιος
• Γ. και Π. Μπαλαντάνης Ο.Ε.
• Πράπας Χρυσόστομος Γεώργιος
• Σπύρου Κωνσταντίνος Γεώργιος
• Κουτσουρούδας Ιωακείμ Επαμεινώνδας
• Γκελβέρης Βασίλειος Δημήτριος
• Μπαϊραμπάς Σωτήριος Δημήτριος
• Γιαννηρίζος Γεώργιος Δημήτριος
• Αγκάς Ευάγγελος Ιωάννης
• Ευαγγέλου Αφροδίτη Δημήτριος
• Υιοί Βασιλείου Τζιμογιάννη Ο.Ε.
• Νάνης Δημήτριος Αθανάσιος
• Νάνης Αθανάσιος και Σία Ο.Ε.
• Ντούρος Δημήτριος Γρηγόριος
• Μποντίνης Κωνσταντίνος Γρηγόριος
• Παπαδόπουλος Παναγιώτης Αθανάσιος
• Παπαδόπουλος Αθανάσιος Παναγιώτης
• Α. Παπαδόπουλος – Π. Ασάνογλου Ο.Ε.
• Φούκης Σπυρίδων Κωνσταντίνος
• Δημήτριος Μελιγγιώτης – Αγγελική Παππά Ο.Ε.
• Γραβάνη Μαρίνα Κωνσταντίνος
• Πανταζή Μαρία Ιωάννης
• Κίτσος Βασίλειος Χριστόδουλος
• Δ. Τσάγκας Α Τσάγκας Ο.Ε.
• Τσιμαρώνης Νεκτάριος Θεοχάρης
• Παπαγεωργίου Μιχαήλ Εμμανουήλ
• Γ. Μπαζαλέκου Τασιούλα και Σία Ε.Ε.
• Π. Τσιλίκης – Ι. Αλεξίου Ο.Ε.
• Μάτσακας Χρήστος Χαρίσης

Το πρόγραμμα “Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – e-gas” έχει στόχο την ενίσχυση των πρατηρίων υγρών καυσίμων της χώρας για την εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Συστήματος Εισροών-Εκροών.

Αντικείμενο της δράσης είναι η ενίσχυση των πρατηρίων υγρών καυσίμων της χώρας για την εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Συστήματος Εισροών-Εκροών, προκειμένου να διασφαλίζεται η ορθή μέτρηση του εισερχομένου και εξερχομένου καυσίμου. Τα εν λόγω συστήματα θα είναι συνδεδεμένα με πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών για την καταγραφή των πραγματικών ποσοτήτων και τιμών πώλησης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε πέντε (5) κύκλους:

• Α’ Κύκλος: Πρατήρια υγρών καυσίμων της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ολοκληρώθηκε)
• Β’ Κύκλος: Πρατήρια υγρών καυσίμων των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Αχαΐας, Ηρακλείου, Μαγνησίας, Ιωαννίνων (ολοκληρώθηκε)
• Γ’ Κύκλος: Πρατήρια υγρών καυσίμων της λοιπής Ελληνικής Επικράτειας (ολοκληρώθηκε)
• Δ’ Κύκλος: Εγκαταστάσεις πωλητών πετρελαίου θέρμανσης για όλη την Ελληνική Επικράτεια (δεν έχει ανοίξει ακόμα)
• Ε’ Κύκλος: Πρατήρια υγρών καυσίμων και Εγκαταστάσεις πωλητών πετρελαίου θέρμανσης για όλη την Ελληνική Επικράτεια, που δεν έχουν ενταχθεί στους κύκλους Α’, Β’, Γ’ και Δ’ (σε εξέλιξη)

Στις 10 Ιουνίου 2014 ξεκίνησε ο Ε΄ κύκλος υποβολής προτάσεων (αφορά τους δικαιούχους που δεν έχουν ενταχθεί στους κύκλους Α΄, Β΄ και Γ΄) και στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσει ο Δ΄ κύκλος (ο οποίος αφορά τους πωλητές πετρελαίου θέρμανσης).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την PLAN A.E. (26510-85030, info@plan.gr).

Ετικέτες

Κοινοποιήστε

  • Κατηγορία

  • Φίλτρα

  • Ημερομηνία

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.

Δείτε τα έργα της Plan Α.Ε

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας